Ik kan mijn aangemaakte inzamelingsactie niet vinden. Hoe kan dat?

Zodra je de inzamelingsactie pagina hebt aangemaakt, dien je deze te publiceren. Controleer of de status van de inzamelingsactie op 'Zichtbaar' staat (dit is de standaard instelling na het aanmaken). Zoek vervolgens op de titel, naam of tekst van je inzamelingsactie en je zult zien dat deze verschijnt. Je bent nu dus klaar om de eerste donaties te ontvangen.

Om de eerste donaties te ontvangen, kun je je inzamelingsactie delen op sociale media of direct via de URL.

Bijgewerkt op: 06/10/2021