Updates toevoegen aan inzamelingsactie

Het is mogelijk om updates aan jouw Whydonate pagina toe te voegen. Zo kun je alle bezoekers van de pagina op de hoogte houden van de voortgang van jouw fundraiser. De update kan uit zowel tekst, afbeeldingen als video bestaan. Door op het update tabblad te klikken kun je gelijk een nieuwe update aanmaken.

Doorloop de volgende stappen om een update toe te voegen:

Login en ga naar je dashboard.
Klik op het 'Fundraisers' tabblad en vervolgens op het 'Aanpassen' icoon.
Klik op het 'Updates' tabblad van jouw fundraiser, je kunt nu in de tekst editor een update aanmaken.
Ben je tevreden over de update, klik dan op 'Opslaan'. De update is direct zichtbaar voor iedereen die jouw fundraiser bezoekt.