Hoe maak ik een betaalverzoek aan?

Bied het grootste betaalgemak aan, door een betaalverzoek te delen. Stel van te voren een bedrag in dat de donateur kan afrekenen. Zodra de donateur op het betaalverzoek klikt, wordt hij direct naar de betaalpagina doorgestuurd waar de betaalmethode kan worden geselecteerd.

Betaalverzoek aanmaken

Ga naar de desbetreffende geldinzamelactie pagina.
Klik op de knop 'Delen'.
Selecteer de 3e optie 'Betaalverzoek'.
Zet het bedrag vast dat de donateur dient af te rekenen.
Selecteer het kanaal waarmee je het betaalverzoek wilt delen. Je kunt er ook voor kiezen de link te kopiëren of een QR-code te genereren.

Wil je geen vast bedrag instellen, kies dan bij stap 3 de 2e optie 'Donatieformulier'. De donateur wordt dan naar het donatieformulier gestuurd waar ze zelf een bedrag kunnen selecteren.