Geldinzamelactie vertalen in Engels, Spaans, Duits en Frans

Het is mogelijk om jouw geldinzamelactie in meerdere talen toe te voegen. Momenteel kan dat in het Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans. Staat jouw taal er niet tussen, kies dan voor Engels en voer je eigen taal alsnog in. De algemene componenten van Whydonate verschijnen in het Engels, maar jouw content in jouw eigen taal.

Zodra je een nieuwe geldinzamelactie aanmaakt, krijgt het de taal toegewezen waarop Whydonate op dat moment ingesteld staat. Let hier dus op tijdens het aanmaken van de geldinzamelactie. Je kunt de taal waarin je de geldinzamelactie aanmaakt wijzigen door rechtsboven in het scherm de taal wisselaar te gebruiken.

Na het aanmaken van de geldinzamelactie kun je deze vertalen door op het 'Vertaling' tabblad te klikken.

In het ‘Vertaal’ scherm kun je zowel het origineel als de vertalingen aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om het origineel automatisch te laten vertalen.

Indien je geen vertalingen toevoegt, vertaald Whydonate jouw geldinzamelactie automatisch met Google Translate. Je hoeft hier niets voor te doen.