Hoe maak ik een QR-code aan?

Link met de QR-code direct naar jouw geldinzamelactie, donatie formulier of betaalverzoek. Iedere telefoon heeft inmiddels standaard een QR-code scanner in de camera zitten, dat maakt het overtypen van lange URL's overbodig. Gebruik de QR-codes op schermen en drukwerk en link direct naar de gewenste pagina van jouw geldinzamelactie.

QR-code aanmaken

Ga naar de desbetreffende geldinzamelactie pagina.
Klik op de 'Delen' knop.
Selecteer welk gedeelte je van jouw geldinzamelactie pagina wilt delen. Je kunt kiezen uit: de geldinzamelactie pagina zelf, het donatieformulier of het betaalverzoek. Bij deze laatste optie staat het bedrag vast en wordt de donateur direct naar de betaalleverancier toegestuurd.
De QR-code is direct aangemaakt en kan onderaan het scherm gedownload worden.

Test de QR-code eerst zelf zodat je zeker weet dat je de gewenste pagina deelt.