Wifi instellen op PIN Collectebus

De Digitale PIN Collectebus van Whydonate is standaard uitgerust met mobiel internet (3G/4G) en een Wifi ontvanger. Ondanks dat het mobiele bereik goed dekkend is, kan het voorkomen dat een Wifi verbinding een betere optie is. In dat geval kun je de Collectebus met een lokaal Wifi-netwerk verbinden.

Verbinden met Wifi

Klik ZEER SNEL 7 X op het scherm (maakt niet uit waar).
Vul de pincode 0000 in.
Selecteer het gewenste Wifi-netwerk en voer het wachtwoord (indien nodig) in.
Klik opslaan, je ziet als het goed is rechtsboven in het scherm een 'Wifi-verbonden' logo verschijnen. Zie je dit niet verschijnen, herhaal dan de stappen.

Bijgewerkt op: 31/03/2020