Hoe verbind ik de Digitale PIN Collectbus met wifi?

De WhyDonate Digitale PIN Collectiebox is standaard uitgerust met mobiel internet (3G / 4G) en een Wi-Fi-ontvanger. Hoewel het mobiele bereik goede dekking heeft, kan een Wi-Fi-verbinding een betere optie zijn. In dat geval kun je de Digitale PIN Collectiebox verbinden met een lokaal Wi-Fi-netwerk.

Verbinden met Wi-Fi

Klik ZEER SNEL 7X op het scherm (het maakt niet uit waar op het scherm).
Voer de pincode 0000 in. Het tabblad met Wi-Fi-netwerken zal nu openen.
Selecteer het gewenste Wi-Fi-netwerk en voer het wachtwoord in (indien nodig).
Klik op opslaan. Je zou nu een 'Wi-Fi verbonden' logo rechtsboven op het scherm moeten zien. Als je dit niet ziet verschijnen, herhaal dan de stappen.