Hoe verbind je de betaalterminal met de PIN-collectiebox?

Na het aan- en uitzetten van de PIN Collectiebox moet je mogelijk de betaalterminal opnieuw verbinden. Volg in dat geval de instructies op het scherm. Zodra de verbinding opnieuw tot stand is gebracht, kun je weer donaties verzamelen. Zolang je de PIN-collectiebox aan laat staan, hoef je niet opnieuw te verbinden. Het verbinden van de terminal gebeurt binnen een minuut.

Als je meerdere PIN-collectieboxen naast elkaar hebt, kan elke box zich verbinden met de betaalterminal van een andere collectiebox. Let daarom goed op de drie cijfers die op de collectiebox staan, zodat je zeker weet dat je met de juiste betaalterminal verbindt.