Hoe vergrendel ik mijn inzamelingsactie op de Digitale PIN Collectiebox?

WhyDonate biedt de optie om de Digitale PIN Collectiebox te vergrendelen op je inzamelingsactie zodat deze niet op een andere inzamelingsactie terechtkomt.

Vergrendelen

Zoek en selecteer je inzamelingsactie.
Klik op het slotje rechtsboven op het scherm.
De inzamelingsactie is nu vergrendeld. De terug-knop is verdwenen en zelfs als de Digitale PIN Collectiebox uit- en aangezet wordt, zal je inzamelingsactie weer zichtbaar zijn.

Ontgrendelen

Klik op het slotje rechtsboven in de hoek van het scherm.
Voer de volgende PIN-code in om de collectiebox te ontgrendelen: 2536.
Je kunt nu de terug-knop gebruiken om een andere inzamelingsactie te selecteren.