PIN Collectebus donatie starten en annuleren

Zodra de PIN Collectebus is ingesteld en aan de juiste geldinzamelactie is gekoppeld, kun je beginnen met het inzamelen van donaties. Je ziet dan als het goed is de informatie van de fundraiser samen met een aantal voorgeselecteerde bedragen. Dit werkt als volgt:

Donatie starten

Selecteer het bedrag, zodat er verbinding wordt gemaakt met de betaalterminal.
Let op: Bij een eerste betaling kan het voorkomen dat er eerst verbinding met de betaalterminal moet worden gemaakt. Volg hiervoor de stappen op het scherm.

Houdt je pas of telefoon tegen de betaalterminal (bovenkant van de PIN Collectebus)
Optioneel: na het doen van een donatie, kun je een betalingsbewijs naar je emailadres laten toesturen.

Betaling annuleren

Klik één keer op de zijknop aan de rechter kant van de Sumup betaalterminal. Je vindt deze door de bovenste klep open te doen. De betaling wordt direct geannuleerd.

Bijgewerkt op: 18/09/2020