Komen er nog extra kosten bij als ik een donatie doe?

Nee, behalve de kosten van de donatie die je doet, komen er geen extra kosten bij. Stel, je doneert € 10,-, dan is dit ook het bedrag dat je aan het goede doel hebt gegeven en wat je bij je belastingaangifte kunt gebruiken. Voor donateurs is het Whydonate platform geheel gratis. Ons platform wordt onderhouden met de opbrengst van de maandelijkse bijdragen die wij ontvangen van de partijen die de donaties ontvangen.

Tip: Maak na het doneren een account aan op Whydonate, zodat je al je donaties kunt inzien en bijhouden. Je kunt dit overzicht mooi aan het einde van het jaar gebruiken voor je belastingaangifte. Klik op onderstaande knop om gratis een Whydonate account aan te maken.

Maak een gratis Account aan

Bijgewerkt op: 27/08/2021