Zijn er extra kosten als ik een donatie doe?

Nee, behalve het bedrag dat je doneert, zijn er geen extra kosten. Stel je doneert €10, dan is dit het bedrag dat je hebt gegeven aan het goede doel en wat je kunt gebruiken voor je belastingaangifte. Voor donateurs is het WhyDonate-platform volledig gratis. Ons platform wordt onderhouden met de opbrengsten van de maandelijkse bijdragen die we ontvangen van de partijen die de donaties ontvangen.

Donateurs kunnen ook kiezen of ze een fooi willen geven. Dit is niet verplicht en hangt alleen af van de wensen van de donateurs.

Tip: Als je een account aanmaakt op WhyDonate, heb je altijd een actueel overzicht van al je donaties. Je kunt dit overzicht gebruiken wanneer je je belastingaangifte doet. Klik op de knop hieronder om een gratis WhyDonate-account aan te maken.

Maak een gratis Account aan