Hoe doe ik een donatie via WhyDonate?

Als je een inzamelingsactie hebt gevonden waarmee je je volledig kunt identificeren en je hebt besloten om een donatie te doen, ga dan als volgt te werk:

Klik op de ‘Doneer’ knop op de inzamelingsactiepagina. Er verschijnt een donatiescherm.
Vul het formulier in en klik op ‘Doneer’. Voltooi het betalingsproces om te doneren.
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je donatie. Nadat je een donatie hebt gedaan, kun je ook een bericht achterlaten, dat zal verschijnen op de actiepagina.

Tip: Als je een account aanmaakt op WhyDonate, heb je altijd een actueel overzicht van alle donaties die je hebt gedaan. Je kunt dit overzicht gebruiken wanneer je je belastingaangifte gaat doen. Klik op de knop hieronder om een gratis WhyDonate-account aan te maken.

Zoek Goed Doel of Maak een gratis Account aan