Hoe doe ik een donatie via WhyDonate?

Zodra je een doel hebt gevonden wat bij je past, kun je overgaan tot het doen van een donatie. Klik op de ‘Doneer’ knop van de pagina zodat het donatie scherm verschijnt. Vul het formulier in en klik op ‘Doneer’. Rond de betaalmethode af en de donatie is gedaan. Je ontvangt per mail een bevestiging van je donatie. Ook kun je na het doneren een bericht achterlaten, deze zal te zien zijn op de pagina waar je zojuist op hebt gedoneerd.

Tip: Maak na het doneren een account aan op WhyDonate, zodat je al je donaties kunt inzien en bijhouden. Je kunt dit overzicht mooi aan het einde van het jaar gebruiken voor je belastingaangifte. Klik op onderstaande link om gratis een WhyDonate account aan te maken.

Zoek Goed Doel of Maak een gratis Account aan

Bijgewerkt op: 20/10/2022