Kan ik ook structureel doneren?

Ja, dat kan zeker! Je kunt structureel doneren op alle pagina’s waar geen einddatum staat vermeld. De donaties kunnen dan maandelijks of jaarlijks worden gedaan. Om structureel te doneren: Klik op de ‘Doneer’ knop van de pagina en vink aan of de donatie maandelijks of jaarlijks gedaan moet worden. Vul dan de rest van het formulier in en klik op ‘Doneer’. Je ontvangt een bevestiging van je donatie per e-mail. Telkens wanneer daarna weer een (structurele) donatie is gedaan, ontvang je weer een e-mail ter bevestiging. Dat maakt Whydonate betrouwbaar en geeft je een positieve Whydonate ervaring.

Tip: Maak na het doneren een account aan op Whydonate, zodat je al je donaties kunt inzien en bijhouden. Je kunt dit overzicht mooi aan het einde van het jaar gebruiken voor je belastingaangifte. Klik op onderstaande link om gratis een Whydonate account aan te maken.

Zoek Goed Doel of Maak een gratis Account aan