Hoe vertaal je je inzamelingsactie in andere talen?

Het is mogelijk om je inzamelingsactie in meerdere talen toe te voegen. Momenteel is dit mogelijk in 19 talen. Als je taal er niet bij staat, kies dan Engels en voer na alles je eigen taal in. De algemene onderdelen van WhyDonate verschijnen in het Engels, maar jouw inhoud is in je eigen taal.

Zodra je een nieuwe inzamelingsactie creëert, wordt deze aangemaakt in de taal waarin WhyDonate op dat moment is ingesteld. Let hier dus op bij het aanmaken van de inzamelingsactie. Je kunt de taal waarin je de inzamelingsactie creëert wijzigen door gebruik te maken van de taalwisselaar rechtsboven op het scherm.

Na het aanmaken van de inzamelingsactie kun je deze vertalen door op het tabblad 'Vertaling' te klikken.

Op het scherm 'Vertalen' kun je zowel de originele tekst als de vertalingen aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om de originele tekst automatisch te laten vertalen.

Als je geen vertalingen toevoegt, vertaalt WhyDonate je inzamelingsactie automatisch met Google Translate. Hier hoef je zelf niets voor te doen.