Artikelen over: Inzamelingsactie

Hoe maak ik een QR-code die naar mijn inzamelingsactie linkt?

De QR-code stelt je in staat om direct naar je inzamelingsactie, donatieformulier of betalingsverzoek te linken. Elke telefoon heeft nu een QR-codescanner in de camera, wat het typen van lange URL's overbodig maakt. Gebruik de QR-codes op schermen en gedrukt materiaal en link direct naar de gewenste pagina van je inzamelingsactie.

QR-code maken

Ga naar de inzamelingsactiepagina.
Klik op de knop 'Delen'.
Selecteer welk deel van je inzamelingsactiepagina je wilt delen. Je kunt kiezen uit de inzamelingsactiepagina zelf, het donatieformulier of het betalingsverzoek. Bij de laatste optie is het bedrag vastgesteld en wordt de donateur direct naar de betalingsleverancier gestuurd.
De QR-code wordt direct gemaakt en kan onderaan het scherm gedownload worden.

Test eerst zelf de QR-code om er zeker van te zijn dat je deze op de juiste pagina deelt.

Bijgewerkt op: 06/05/2024