Artiklar om: Insamling

Varför kan jag inte hitta min insamling i sökresultaten?

När du har skapat insamlingssidan behöver du publicera den. Se till att insamlingens status är inställd på 'Synlig' (detta är standardinställningen efter skapandet). Sök sedan efter din insamlingstitel, namn eller text, och du kommer att se den dyka upp. Så nu är du redo att ta emot de första donationerna.

För att ta emot de första donationerna kan du dela din insamling på sociala medier eller direkt via URL.