Hur skapar jag en QR-kod som länkar till min insamling?

QR-koden gör det möjligt att länka direkt till din insamling, donationsformulär eller betalningsförfrågan. Varje telefon har nu en QR-kodsläsare i kameran, vilket gör det onödigt att skriva in långa webbadresser. Använd QR-koderna på skärmar och tryckt material och länka direkt till önskad sida av din insamling.

Skapa QR-kod

Gå till insamlingssidan.
Klicka på 'Dela'-knappen.
Välj vilken del av din insamlingssida du vill dela. Du kan välja mellan själva insamlingssidan, donationsformuläret eller betalningsförfrågan. Med det senare alternativet är beloppet fastställt, och donatorn skickas direkt till betalningsleverantören.
QR-koden skapas direkt och kan laddas ner längst ner på skärmen.

Testa först QR-koden själv för att försäkra dig om att du delar den på rätt sida.