Hur redigerar man ett donationsformulär för insamling?

När du har skapat din första insamling kommer WhyDonate att välja 4 standardbelopp på donationsformuläret. Dessutom finns möjligheten att donera en gång, månadsvis och årligen. Du kan justera dessa belopp och donationsalternativ på följande sätt:

Gå till din insamlingssida på WhyDonate.
Klicka på ikonen 'Redigera donationsformulär' i övre högra hörnet av sidan.
Välj de olika donationsalternativen och ange beloppen. Du kan också välja att inte visa förvalda belopp utan endast ett öppet inmatningsfält.
Slutligen kan du välja att ta bort alternativet 'Dricks' från donationsformuläret. Du justerar plattformskostnaderna, och dessa är inte 0% utan 3%.