Hur översätter du din insamlingskampanj till andra språk?

Det är möjligt att lägga till din insamling på flera språk. För närvarande är detta möjligt på 19 språk. Om ditt språk inte finns med i listan, välj engelska och skriv in ditt eget språk ändå. De allmänna komponenterna i WhyDonate visas på engelska, men ditt innehåll är på ditt eget språk.

Så snart du skapar en ny insamling skapas den på det språk som WhyDonate för tillfället är inställt på. Så var uppmärksam på detta när du skapar insamlingen. Du kan ändra språket som du skapar insamlingen på genom att använda språkväxlaren i övre högra hörnet av skärmen.
Efter att ha skapat insamlingen kan du översätta den genom att klicka på fliken 'Översättning'.

På skärmen 'Översätt' kan du justera både originaltexten och översättningarna. Du kan också välja att låta originaltexten översättas automatiskt.

Om du inte lägger till översättningar översätter WhyDonate automatiskt din insamling med Google Translate. Du behöver inte göra något för detta.