Artiklar om: Säkerhet

Hur kan jag vara säker på att jag kommer att få alla donationer?

Alla donationer kommer in på ett särskilt tredjepartskonto och hålls strikt separerade från alla andra pengaflöden. En registrerad revisor har kontroll över denna process. Han ser också till att allt är korrekt registrerat hos skattemyndigheterna. Varje månad betalas donationerna direkt från tredjepartskontot, till de mål de är avsedda för.

Dricks: När du loggar in på ditt WhyDonate-konto kan du i realtid se alla donationer som har gjorts till din sak, när det har hänt och när de betalas ut.