Artiklar om: Säkerhet

Är WhyDonate en säker plattform?

Ja. Att skydda våra kunders data är av yttersta vikt hos WhyDonate. Alla betalningar från WhyDonate-plattformen hanteras av Stripe, en PCI DSS-certifierad betalningsleverantör med en PSD2-licens.

All trafik, inklusive betalningstrafik, sker via en säker SSL-anslutning. Transaktionsdata delas aldrig med tredje part. Slutligen har WhyDonate en säkerhetsverifierad certifiering (baserad på ISO 27001) från ICT Institute. Det gör WhyDonate tillförlitligt och säkerställer en bekymmersfri insamlingsupplevelse.