Artiklar om: Donera

Hur gör jag en donation via WhyDonate?

Om du har hittat en insamlingskampanj som du helt kan identifiera dig med och har bestämt dig för att göra en donation, gå tillväga på följande sätt:

Klicka på 'Donera'-knappen på insamlingssidan. En donationskärm kommer att visas.
Fyll i formuläret och klicka på 'Donera'. Slutför betalningsprocessen för att donera.
Du kommer att få en bekräftelse på din donation via e-post. Efter att du har gjort en donation kan du även lämna ett meddelande, som kommer att visas på aktionssidan.

Dricks: Om du skapar ett konto på WhyDonate har du alltid en uppdaterad översikt över alla donationer som du har gjort. Du kan använda denna översikt när du ska deklarera. Klicka på knappen nedan för att skapa ett gratis WhyDonate-konto.

Hitta Ett Ändamål eller Skapa Ett Konto Gratis