Artiklar om: Donera

Hur visas en donation på mitt kontoutdrag?

Om du har gjort en donation kommer namnet på vår partnerbetalningstjänstleverantör, "Stripe", att visas. Stripe är en certifierad betalningstjänstleverantör i Europa med en PSD2-licens och ett PCI DSS-certifikat. De hanterar alla inkommande betalningar (donationer) och utbetalningar (till välgörenheter) åt oss. Följande text kan ses i beskrivningen:

Donation till “namnet på ändamålet” (detta är namnet på sidan där du gjorde donationen).

Dricks: Vid SEPA Direktbetalning (direktbetalning) tar det ungefär 5 arbetsdagar innan betalningen syns på ditt bankkonto.