Artiklar om: Donera

Kommer det att vara extra kostnader om jag gör en donation?

Nej, förutom det belopp du donerar finns inga extra kostnader. Anta att du donerar 10 €, då är detta beloppet du har gett till välgörenhet och vad du kan använda i din deklaration. För donatorer är WhyDonate-plattformen helt gratis. Vår plattform underhålls med intäkterna från de månatliga bidrag vi får från de parter som tar emot donationerna.

Donatorer kan också välja om de vill ge dricks. Det är inte obligatoriskt och beror bara på donatorernas önskemål

Dricks: Om du skapar ett konto på WhyDonate kommer du alltid att ha en uppdaterad översikt över alla dina donationer. Du kan använda denna översikt när du gör din skattedeklaration. Klicka på knappen nedan för att skapa ett gratis WhyDonate-konto.

Skapa Ett Konto Gratis