Artiklar om: Donera

Hur får jag en faktura/kvitto efter att ha gjort en donation?

Varje donator kommer att få en faktura/kvitto efter att ha gjort en donation. Detta visar exakt vilket belopp som har donerats och för vilket ändamål. Du kan hitta fakturan på flera ställen:

Tack-skärmen
På skärmen som visas efter att donationen har gjorts kommer du att se en länk där du kan visa fakturan.

Tack-e-post
Om du anger en e-postadress kommer vi omedelbart efter donationen att skicka dig ett e-postmeddelande med en länk för att visa eller ladda ner fakturan.