Kan ik ook een terugkerende donatie doen?

Ja, dat kan! Je kunt een terugkerende donatie doen op alle pagina's waar geen einddatum vermeld staat. De donaties kunnen maandelijks of jaarlijks gedaan worden. Om een terugkerende donatie te doen: Klik op de ‘Doneer’ knop op de pagina en klik op 'maandelijks' of 'jaarlijks', naar jouw behoefte. Vul vervolgens de rest van het formulier in en klik op ‘Doneer’. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je donatie. Elke keer na een (terugkerende) donatie ontvang je een bevestigingsmail.

Tip: Als je een account aanmaakt op WhyDonate, heb je altijd een actueel overzicht van al je donaties. Je kunt dit overzicht gebruiken wanneer je je belastingaangifte doet. Klik op de knop hieronder om een gratis WhyDonate-account aan te maken.

Vind een Inzamelingsactie of Maak Gratis een Account Aan