Artikelen over: Inzamelingsactie

Is het mogelijk om een update toe te voegen aan een inzamelingsactie?

Ja, het is mogelijk om updates toe te voegen aan je WhyDonate-pagina. Dit houdt alle bezoekers op de hoogte van de voortgang van je inzamelingsactie. De update kan bestaan uit tekst, afbeeldingen of video. Door op het tabblad 'Updates' te klikken, kun je direct een nieuwe update maken.
Volg deze stappen om een update toe te voegen:

Log in en ga naar je dashboard.
Klik op het tabblad 'Inzamelingsactie' gevolgd door het 'Bewerken'-icoon.
Klik op het tabblad 'Updates' van je inzamelingsactie, en je kunt nu de update toevoegen aan de teksteditor.
Als je tevreden bent met de update, klik dan op 'Opslaan'. De update is direct zichtbaar voor iedereen die je inzamelingsactie bezoekt.