Artikkelit aiheesta: Digitaalinen Pinsien Keräyslaatikko

Miten yhdistän maksupäätteen PIN keräyslaatikkoon?

Kun olet kytkenyt PIN Keräyslaatikon pois päältä ja takaisin päälle, saatat joutua yhdistämään maksupäätteen uudelleen. Tässä tapauksessa noudata näytöllä olevia ohjeita. Kun yhteys on palautettu, voit jälleen kerätä lahjoituksia. Sinun ei tarvitse yhdistää päätettä uudelleen, kunhan jätät PIN keräyslaatikon päälle. Maksupäätteen yhdistäminen kestää alle minuutin.

Jos sinulla on useita PIN Keräyslaatikoita vierekkäin, kukin voi yhdistää toisen keräyslaatikon maksupäätteeseen. Kiinnitä siis tarkkaa huomiota keräyslaatikon kolmeen numeroon, jotta voit olla varma, että yhdistät oikeaan maksupäätteeseen.