Artikkelit aiheesta: Digitaalinen Pinsien Keräyslaatikko

Kuinka määritän digitaalisen PIN-koodin keräyslaatikon?

Kun olet vastaanottanut Digitaalisen PIN Keräyslaatikon, sinun tulee asentaa se ennen kuin voit aloittaa lahjoitusten keräämisen. Sinun on linkitettävä laatikko varainkeruukampanjaasi.

Ei vielä tiliä WhyDonate-palvelussa

Rekisteröidy (tai kirjaudu sisään) WhyDonate-palveluun ja Luo Varainkeruukampanja. Voit myös säätää brändäystä ja mukauttaa lahjoitussumman lomakkeessa varainkeruuta luodessasi.

Oletko jo rekisteröitynyt WhyDonate-palveluun

Käynnistä Keräyslaatikko pitkällä painalluksella näytön oikeanpuoleisen alapainikkeen kautta. Laatikko värisee tai pitää ääntä käynnistyessään. Odota, kunnes WhyDonate-sovellus on täysin latautunut.
Etsi ja valitse varainkeruukampanjasi. Voit nyt aloittaa keräämisen!

Optional

Lukitse varainkeruu --> Lisätietoja
Yhdistä Wifi-verkkoon --> Lisätietoja
Säädä brändäystä --> Lisätietoja
Säädä esiasetetut summat lahjoituslomakkeessa --> Lisätietoja

Päivitetty: 24/05/2024