Artikkelit aiheesta: Digitaalinen Pinsien Keräyslaatikko

Kuinka lukitsen varainkeruukampanjani Digitaalisessa PIN Keräyslaatikossa?

WhyDonate tarjoaa mahdollisuuden lukita Digitaalinen PIN Keräyslaatikko varainkeruullesi, jotta se ei siirry toiselle varainkeruulle.

Lukitse

Etsi ja valitse varainkeruusi.
Klikkaa lukkoa näytön oikeassa yläkulmassa.
Varainkeruusi on nyt lukittu. Takaisin-nappula on kadonnut, ja vaikka Digitaalinen PIN Keräyslaatikko sammutettaisiin ja käynnistettäisiin uudelleen, varainkeruusi näkyy jälleen.

Avaa lukitus

Klikkaa lukkoa näytön oikeassa yläkulmassa.
Syötä seuraava PIN-koodi avataksesi keräyslaatikon: 2536.
Nyt voit käyttää takaisin-nappulaa valitaksesi toisen varainkeruun.