Artikkelit aiheesta: Digitaalinen Pinsien Keräyslaatikko

Kuinka yhdistän Digitaalisen PIN Keräyslaatikon Wi-Fi-verkkoon?

WhyDonate Digitaalinen PIN Keräyslaatikko on vakiovarusteltu mobiiliverkolla (3G / 4G) ja Wi-Fi-vastaanottimella. Vaikka mobiiliverkon kattavuus on hyvä, Wi-Fi-yhteys voi olla parempi vaihtoehto. Tässä tapauksessa voit yhdistää Digitaalisen PIN Keräyslaatikon paikalliseen Wi-Fi-verkkoon.

Yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Napauta näyttöä ERITTÄIN NOPEASTI 7 kertaa (kohta näytöllä ei ole väliä).
Syötä PIN-koodi 0000. Nyt avautuu Wi-Fi-verkkovälilehti.
Valitse haluamasi Wi-Fi-verkko ja syötä salasana (tarvittaessa).
Klikkaa tallenna. Näytön oikeassa yläkulmassa pitäisi nyt näkyä 'Wi-Fi yhdistetty' -logo. Jos et näe tätä, toista vaiheet.