Kuinka muokata lahjoituslomakkeen varainkeruua?

Kun olet luonut ensimmäisen varainkeruusi, WhyDonate valitsee lahjoituslomakkeeseen neljä vakiosummaa. Lisäksi on mahdollisuus lahjoittaa kerran, kuukausittain ja vuosittain. Voit säätää näitä summia ja lahjoitusvaihtoehtoja seuraavasti:

Mene WhyDonaten varainkeruusivullesi.
Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa 'Muokkaa lahjoituslomaketta' -kuvaketta.
Valitse eri lahjoitusvaihtoehdot ja syötä summat. Voit myös valita, ettet näytä esivalittuja summia, vaan ainoastaan avoimen syöttökentän.
Lopuksi voit valita poistaa 'Tip' (vihje) -vaihtoehdon lahjoituslomakkeelta. Säädät alustan kustannukset, ja ne eivät ole 0%, vaan 3%.