Kuinka luon QR-koodin, joka linkittää varainkeruukampanjaani?

QR-koodi mahdollistaa suoran linkin varainkeruusivullesi, lahjoituslomakkeeseesi tai maksupyyntöön. Nykyään jokaisesta puhelimesta löytyy QR-koodinlukija kamerassa, mikä tekee pitkien URL-osoitteiden kirjoittamisesta tarpeetonta. Käytä QR-koodeja näytöillä ja painotuotteissa linkittääksesi suoraan haluamallesi varainkeruusivun osalle.

Luo QR-koodi

Siirry varainkeruusivullesi.
Klikkaa 'Jaa'-painiketta.
Valitse, minkä osan varainkeruusivustasi haluat jakaa. Voit valita varainkeruusivun itsensä, lahjoituslomakkeen tai maksupyynnön. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa summa on kiinteä, ja lahjoittaja ohjataan suoraan maksupalveluntarjoajalle.
QR-koodi luodaan suoraan ja sen voi ladata näytön alaosasta.

Testaa ensin QR-koodi itse varmistaaksesi, että jaat sen oikealla sivulla.