Kuinka kääntää varainkeruukampanjasi muihin kieliin?

Voit lisätä varainkeruusi useille kielille. Tällä hetkellä tämä on mahdollista 19 kielellä. Jos kieltäsi ei ole listattu, valitse englanti ja lisää oma kielesi kaiken muun jälkeen. WhyDonaten yleiset osat näkyvät englanniksi, mutta sisältösi on omalla kielelläsi.

Kun luot uuden varainkeruun, se luodaan kielle, jolle WhyDonate on asetettu. Kiinnitä tähän huomiota varainkeruuta luodessasi. Voit vaihtaa kieltä, jolla luot varainkeruun, käyttämällä kielen vaihtajaa näytön oikeassa yläkulmassa.
Varainkeruun luomisen jälkeen voit kääntää sen napsauttamalla 'Käännös'-välilehteä.

'Käännä'-näytössä voit säätää sekä alkuperäistä tekstiä että käännöksiä. Voit myös valita, että alkuperäinen teksti käännetään automaattisesti.

Jos et lisää käännöksiä, WhyDonate kääntää varainkeruusi automaattisesti Google Kääntäjällä. Sinun ei tarvitse tehdä tämän eteen mitään.