Vilken valuta accepterar WhyDonate? Kan jag ändra valutan i min insamling?

På WhyDonate kan donationer göras i vilken valuta som helst. Dessutom kan givare välja mellan 27 standardvalutor under donationsprocessen.

Insamlingskampanjer kan också skapas i 27 olika valutor. När en insamlingskampanj är skapad går det inte att ändra valutan. Det är dock möjligt att skapa flera insamlingskampanjer i olika valutor.

Följande är de 27 stödda valutorna:
GBPEURUSDCHFAUDNZD
SGDCADDKKPLNRONSEK
NOKHUFBGNALLAMDAZN
BAMCZKRSDTRYUAHTHB
AEDMKDMDL

Du kan ta emot donationer i olika valutor och ta ut dem genom att lägga till flera bankkontonummer till ditt konto. Om du tar emot en donation i en valuta för vilken du inte har lagt till ett specifikt bankkontonummer kommer den automatiskt att konverteras till din standardvaluta. Du kan välja att få utbetalningar i följande valutor:
GBPEURUSDCHFAUDNZD
SGDCADDKKPLNRONSEK
NOKHUFCZKZARJPYHKD