När betalas donationerna ut?

Det tar 7 dagar innan donationerna är klara för utbetalning. Inom ditt WhyDonate-konto kan du välja om donationerna ska betalas ut veckovis, månadsvis eller direkt genom att klicka på 'betala ut nu'-knappen i din saldo. Utbetalningarna sköts av vår betaltjänstleverantör, Stripe.

Beroende på din bank kan det ta upp till 2 arbetsdagar längre för pengarna att anlända.

Fungerar WhyDonate i mitt land?

Dricks: På 'Saldo'-sidan i ditt konto kan du se exakt vilket belopp som fortfarande ska betalas ut.