Artikkelit aiheesta: Lahjoittaa

Voinko tehdä myös toistuvan lahjoituksen?

Kyllä voit! Voit tehdä toistuvan lahjoituksen kaikilla sivuilla, joissa ei ole ilmoitettu päättymispäivää. Lahjoitukset voidaan tehdä kuukausittain tai vuosittain. Toistuvan lahjoituksen tekeminen: Klikkaa 'Lahjoita'-painiketta sivulla ja valitse 'kuukausittain' tai 'vuosittain' tarpeesi mukaan. Täytä lomakkeen loput kohdat ja klikkaa 'Lahjoita'. Saat vahvistuksen lahjoituksestasi sähköpostitse. Jokaisen (toistuvan) lahjoituksen jälkeen saat vahvistussähköpostin.

Vinkki: Jos luot tilin WhyDonate-palveluun, sinulla on aina ajan tasalla oleva yhteenveto kaikista lahjoituksistasi. Voit käyttää tätä yhteenvetoa veroilmoitusta tehdessäsi. Klikkaa alla olevaa painiketta luodaksesi ilmaisen WhyDonate-tilin.

Etsi Syy tai Luo Tili Ilmaiseksi