Artikkelit aiheesta: Lahjoittaa

Kuinka teen lahjoituksen WhyDonaten kautta?

Jos olet löytänyt varainkeruukampanjan, johon voit täysin samastua ja olet päättänyt tehdä lahjoituksen, toimi seuraavasti:

Klikkaa 'Lahjoita'-painiketta varainkeruusivulla. Lahjoitusnäyttö tulee esiin.
Täytä lomake ja klikkaa 'Lahjoita'. Suorita maksuprosessi lahjoittaaksesi.
Saat vahvistuksen lahjoituksestasi sähköpostitse. Lahjoituksen jälkeen voit myös jättää viestin, joka näkyy toimintasivulla.

Vinkki: Jos luot tilin WhyDonate-palveluun, sinulla on aina ajan tasalla oleva yhteenveto tekemistäsi lahjoituksista. Voit käyttää tätä yhteenvetoa, kun olet tekemässä veroilmoitusta. Klikkaa alla olevaa painiketta luodaksesi ilmaisen WhyDonate-tilin.

Etsi Syy or Luo Tili Ilmaiseksi