Artikler om: Doner

Vil der være ekstra omkostninger, hvis jeg giver en donation?

Nej, bortset fra det beløb, du donerer, er der ingen ekstra omkostninger. Antag, at du donerer € 10, og så er det det beløb, du har givet til velgørenheden, og hvad du kan bruge på din selvangivelse. For donorer er WhyDonate-platformen helt gratis. Vores platform opretholdes med indtægterne fra de månedlige bidrag, vi modtager fra de parter, der modtager donationerne.

Donorer kan også vælge, om de vil give drikkepenge. Det er ikke obligatorisk og afhænger kun af donorernes ønsker.

Tip: Hvis du opretter en konto på WhyDonate, vil du altid have et opdateret overblik over alle dine donationer. Du kan bruge denne oversigt, når du indgiver din selvangivelse. Klik på knappen nedenfor for at oprette en gratis WhyDonate-konto.

Opret en konto gratis