Artikler om: Doner

Hvordan laver jeg en donation via WhyDonate?

Hvis du har fundet en pengeindsamling kampagne, som du fuldt ud kan identificere dig med og har besluttet dig for at give en donation, så fortsæt som følger:

Klik på knappen 'Doner' på siden for pengeindsamling. En donationsskærm vises.
Udfyld formularen og klik på 'Doner'. Gennemfør betalingsprocessen for at donere.
Du vil modtage en bekræftelse på din donation på e-mail. Efter at du har givet en donation, kan du også lægge en besked, som så vises på handlingssiden.

Hvis du opretter en konto på WhyDonate, har du altid et opdateret overblik over alle de donationer, du har givet. Du kan bruge denne oversigt, når du skal indsende din selvangivelse. Klik på knappen nedenfor for at oprette en gratis WhyDonate-konto.

Find en årsag eller Opret en konto gratis