Artikler om: Doner

Kan jeg også give en tilbagevendende donation?

Ja du kan! Du kan give en tilbagevendende donation på alle sider, hvor der ikke er angivet en slutdato. Donationerne kan gives månedligt eller årligt. For at lave en tilbagevendende donation: Klik på 'Doner'-knappen på siden og klik på 'månedlig' eller 'årlig', alt efter dit behov. Udfyld derefter resten af ​​formularen og klik på 'Doner'. Du vil modtage en bekræftelse på din donation på e-mail. Hver gang efter en (tilbagevendende) donation er foretaget, vil du modtage en bekræftelses-e-mail.

Tip: Hvis du opretter en konto på WhyDonate, vil du altid have et opdateret overblik over alle dine donationer. Du kan bruge denne oversigt, når du indgiver din selvangivelse. Klik på knappen nedenfor for at oprette en gratis WhyDonate-konto.

Find en årsag eller Opret en konto gratis