Artikler om: Doner

Hvor lang tid tager det, før en donation trækker fra min bankkonto?

Det afhænger af den betalingsmetode, du har valgt. Hvis du har valgt en Debet- eller Kreditbetaling, kan du med det samme se det på netbank. Hvis du har valgt SEPA Direct Debit, vil betalingen være synlig efter 5 hverdage.

Tip: Hvis du donerer via SEPA direkte debitering, skal du have penge nok på din konto. Hvis du er usikker på, om du har penge nok på din konto og stadig ønsker at give en donation, skal du vælge en anden betalingsmulighed.