Artikler om: Tilmeld

Hvilken valuta accepterer WhyDonate? Kan jeg redigere valutaen i min pengeindsamler?

På WhyDonate kan donationer foretages i enhver valuta. Derudover kan donorer vælge mellem 27 standardvalutaer under donationsprocessen.

Pengeindsamling kampagner kan også oprettes i 27 forskellige valutaer. Når først en pengeindsamling kampagne er oprettet, kan valutaen ikke ændres. Det er dog muligt at lave flere pengeindsamling kampagner med forskellige valutaer.

Følgende er de 27 understøttede valutaer:
GBPEURUSDCHFAUDNZD
SGDCADkr.PLNRONSEK
krHUFBGNALLEAMDAZN
BAMCZKRSDPRØVUAHTHB
AEDMKDMDL

Du kan modtage donationer i forskellige valutaer og udbetale dem ved at tilføje flere bankkontonumre til din konto. Hvis du modtager en donation i en valuta, som du ikke har tilføjet et specifikt bankkontonummer for, vil den automatisk blive konverteret til din standardvaluta. Du kan vælge at blive udbetalt i følgende valutaer:
GBPEURUSDCHFAUDNZD
SGDCADkr.PLNRONSEK
krHUFCZKZARJPYHKD