Artikler om: Tilmeld

Hvornår udbetales donationerne?

Det tager 7 dage, før donationerne bliver godkendt til udbetaling. På din WhyDonate-konto kan du vælge, om donationer udbetales ugentligt, månedligt eller direkte ved at klikke på knappen 'udbetaling nu' på din saldo. Udbetalingerne foretages af vores betalingstjenesteudbyder, Stripe.

Afhængigt af din bank kan det tage op til 2 hverdage længere, før pengene kommer frem.

Virker WhyDonate i mit land?

Tip: På siden 'Saldo' på din konto kan du se præcis, hvilket beløb der stadig skal udbetales.