Artikler om: Tilmeld

Bankkonto og identitetsbekræftelse hos Stripe

Hvorfor skal jeg registrere mig hos Stripe?

Stripe behandler indgående betalinger (donationer) og udbetaler dem til dig. For at modtage donationerne skal du bekræfte nogle data. Du gør dette fra din WhyDonate-konto.

Stripe er overvåget og licenseret til at tilbyde betalingstjenester. Fra lovgivningen har den en forpligtelse til at registrere og verificere modtagerne af midler. Uden vellykket verifikation kan Stripe ikke foretage udbetalinger.

Hvad kræves for denne verifikation?

For at bekræfte din konto kan du anmode om følgende oplysninger:

Privat konto
- For-og efternavn.
- IBAN på den konto, du ønsker at blive betalt til.

Virksomhedskonto
- Handelskammernummer på den organisation, der fungerer som modtager af midlerne.
- IBAN for organisationens virksomhedskonto.

Yderligere oplysninger kan blive anmodet om, hvis det samlede indsamlede beløb overstiger €1.500:
- En kopi af dit ID eller bekræftelse af din identitet.
- En udfyldt UBO-erklæring fra organisationen.
- ID-bevis eller online identifikation af den juridiske repræsentant.

Hvor lang tid vil det tage for mine oplysninger at blive bekræftet?

Når du har sendt alle de nødvendige oplysninger, verificerer Stripe normalt kunder inden for et par timer. I løbet af denne tid kan der allerede gives donationer. Dog kan udbetaling af disse donationer ske efter godkendelse af de indsendte oplysninger. Hvis nogen data mangler, vil du blive kontaktet via e-mail.