Artiklar om: Donations Knapp Plugin

Manuell donationsknapp HTML-skript (vilken som helst webbplatsbyggare)

1. Gå till insamlingssidan och klicka på 'Bädda in'

Varje tillägg är länkat till en insamlingssida, så du kan länka olika tillägg till olika insamlingar eller placera flera tillägg på samma sida på din webbplats.

Se först till att du har skapat ett konto och en insamling med Whydonate. Om du väljer att visa ett målbelopp, slutdatum eller totalt donerat belopp på insamlingssidan kommer detta också att visas i tillägget.
Gå sedan till denna insamlingssida.
Klicka sedan på 'Bädda in'.

2. Inställningar

Tillägget har olika inställningar, så du kan anpassa funktionaliteten och utseendet helt efter dina önskemål.

Widget
Detta alternativ är standard och kan inte stängas av. Du kan justera eller ta bort de visade elementen (slutdatum, målbelopp och totalt insamlat belopp) genom att justera insamlingen själv.

Visa bild
Markera detta alternativ för att visa bilden med widgeten.

Donationsformulär (ingen popup)
Visar hela donationsformuläret istället för donationsknappen.

Dölj karta
Döljer kartbakgrunden. Detta alternativ kan endast användas om endast alternativet 'Widget' är valt.

URL för omdirigering vid lyckad betalning
Detta är sidan en donator skickas till efter att ha gjort en donation.

URL för omdirigering vid misslyckad betalning
Detta är sidan en donator skickas till om donationen inte har genomförts framgångsrikt.

Du kan justera tilläggets stil genom att justera branding för ditt konto (du måste vara inloggad på ditt WhyDonate-konto).

3. Lägg till HTML-skript

När du är nöjd med resultatet kan du installera tillägget genom att kopiera och klistra in HTML-skriptet på din webbplats. Tillägget kommer att visas på exakt samma plats.