Artiklar om: Donations Knapp Plugin

Hur ställer man in WordPress-donationstillägget?

1. Installera WordPress-tillägget

Hitta tillägget "WP-Whydonate" i menyn "Nytt tillägg" och klicka på "Installera nu".
Aktivera tillägget via menyn 'Tillägg' i WordPress.
Tillägget kommer att synas i WordPress vänstra meny.

2. Anslut till ditt WhyDonate-konto

För att komma igång, klicka på WhyDonate i den vänstra menyn.
Klicka nu på mitt konto för att ställa in ditt WhyDonate-konto.

För WhyDonate-medlemmar: Öppna din WhyDonate-profil och klicka på menyn API-nyckel. Generera en ny API-nyckel och kopiera-klistra in den längst ner på denna sida.
Efter att du har ställt in ditt konto kommer dina insamlingar från WhyDonate-plattformen att vara tillgängliga i detta tillägg.

Inget WhyDonate-konto ännu: Registrera dig gratis på WhyDonate. Öppna din WhyDonate-profil och klicka på menyn API-nyckel. Generera en ny API-nyckel och kopiera-klistra in den längst ner på denna sida.

3. Skapa en widget

Varje widget har en stil och en insamling kopplad till sig. Med WhyDonate-donationsknappens tillägg kan du skapa flera widgets för olika insamlingar eller med olika stilar.

I den vänstra menyn, klicka på WhyDonate > Skapa Widget
Skapa en ny widget och välj den insamling du vill länka till. Om det inte finns några insamlingar i insamlingslistan, skapa en genom att klicka på 'Skapa ny insamling'.
Välj standardstil eller klicka på 'skapa en anpassad stil' för att skapa en unik stil som är kopplad till din webbplats varumärke.

Obs: Du kan också skapa insamlingar på vår webbplats. Insamlingar som skapas via webbplatsen får större synlighet, vilket ökar dina chanser att ta emot donationer.

4. Lägg till widgeten på din WordPress-webbplats

För att lägga till en donationsknapp på din webbplats, placera kortkoden på önskad sida eller inlägg. Kortkodens ID för varje widget kan hittas i menyn WhyDonate > Widgets. En kortkod ser ut så här: