Artiklar om: Digital Stiftuppsamlingslåda

Hur låser jag min insamlingskampanj på den digitala PIN-insamlingslådan?

WhyDonate erbjuder möjligheten att låsa den digitala PIN-insamlingslådan på din insamling så att den inte hamnar på en annan insamling.

Lås

Sök och välj din insamling.
Klicka på låset i övre högra hörnet av skärmen.
Insamlingen är nu låst. Tillbakaknappen har försvunnit, och även om den digitala PIN-insamlingslådan stängs av och sätts på igen, kommer din insamling att synas igen.

Lås upp

Klicka på låset i övre högra hörnet av skärmen.
Ange följande PIN-kod för att låsa upp insamlingslådan: 2536.
Du kan nu använda tillbakaknappen för att välja en annan insamling.