Artiklar om: Digital Stiftuppsamlingslåda

Hur ansluter jag den digitala PIN-insamlingslådan till wifi?

WhyDonate Digitala PIN-insamlingslådan är standardutrustad med mobilinternet (3G / 4G) och en Wi-Fi-mottagare. Även om mobilnätet har god täckning kan en Wi-Fi-anslutning vara ett bättre alternativ. I så fall kan du ansluta den digitala PIN-insamlingslådan till ett lokalt Wi-Fi-nätverk.

Ansluta till Wi-Fi

Klicka på skärmen MYCKET SNABBT 7X (det spelar ingen roll var på skärmen).
Ange pinkoden 0000. Fliken för Wi-Fi-nätverk öppnas nu.
Välj det önskade Wi-Fi-nätverket och ange lösenordet (om nödvändigt).
Klicka på spara. Du bör nu se en "Wi-Fi ansluten"-logotyp i övre högra hörnet av skärmen. Om du inte ser detta upprepa stegen.