Artikelen over: Personalisatie

Hoe pas ik de branding/huisstijl van mijn fundraisers aan?

Naast het plaatsen van afbeeldingen en content op Whydonate, kun je ook de gehele Whydonate huisstijl vervangen met die van jouw organisatie. De aangepaste branding wordt op al jouw geldinzamelacties toegepast, dit geldt ook voor de aan jou gekoppelde geldinzamelacties.

Login op Whydonate.
Klik op het 'Custom branding' icoon.
Pas logo, kleuren, lettertype en kaart- en knop-styling aan.
Bekijk de voorvertoning onderaan de pagina.
Klik op 'Opslaan'.

Niet tevreden met de aanpassingen? Klik op 'Stel de standaard Whydonate branding in' rechts onder in het scherm om alle aanpassingen ongedaan te maken.

Bijgewerkt op: 06/07/2021