Artikkelit aiheesta: Lahjoituspainikelaajennus

Manuaalinen Lahjoitusnappulan HTML-Skripti (kaikille verkkosivunrakentajille)

1. Mene varainkeruusivulle ja klikkaa 'Upottaa'

Jokainen lisäosa on linkitetty varainkeruusivuun, joten voit linkittää eri lisäosat eri varainkeruisiin tai sijoittaa useita lisäosia samalle sivulle verkkosivustollasi.

Varmista ensin, että olet luonut tilin ja varainkeruun Whydonatessa. Jos valitset näyttääksesi tavoitesumman, päättymispäivän tai lahjoitettujen summan kokonaismäärän varainkeruusivulla, ne näkyvät myös lisäosassa.
Mene tämän jälkeen varainkeruusivulle.
Klikkaa sitten 'Upottaa'.

2. Asetukset

Lisäosassa on erilaisia asetuksia, joten voit muokata toimintoja ja ulkonäköä täysin mieltymystesi mukaan.

Widget
Tämä vaihtoehto on oletusarvoisesti käytössä eikä sitä voi kytkeä pois päältä. Voit säätää tai poistaa näytettävät elementit (päättymispäivä, tavoitesumma ja kokonaan kerätty summa) muokkaamalla varainkeruuta itse.

Näytä kuva
Valitse tämä vaihtoehto näyttääksesi kuvan vekottimen kanssa.

Lahjoituslomake (ei ponnahdusikkunaa)
Näyttää koko lahjoituslomakkeen lahjoitusnapin sijaan.

Piilota kartta
Piilottaa karttataustan. Tämä vaihtoehto voidaan käyttää vain, jos on valittu vain 'Vekotin'-vaihtoehto.

Onnistuneen maksun uudelleenohjaus-URL
Tämä on sivu, jolle lahjoittaja ohjataan lahjoituksen teon jälkeen.

Epäonnistuneen maksun uudelleenohjaus-URL
Tämä on sivu, jolle lahjoittaja ohjataan, jos lahjoitus ei onnistu.

Voit säätää lisäosan tyyliä muokkaamalla tilisi brändäystä (sinun on oltava kirjautuneena WhyDonate-tilillesi).

3. Lisää HTML-skripti

Kun olet tyytyväinen tuloksiin, voit asentaa lisäosan kopioimalla ja liittämällä HTML-skriptin verkkosivustollesi. Lisäosa ilmestyy tarkalleen samalle paikalle.